ViaConto

ViaConto Sweden AB ingår i den snabbväxande VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland år 2008 .

Företagets huvudsakliga affärsverksamhet utgörs av mikrokrediter till konsumenter på upp till 10000 kronor med 30,60 eller 90 dagars återbetalningstid. Mikrokrediterna är avsedda att lösa oförutsedda utgifter eller tillfälliga finansiella problem.

Med hjälp av moderna tekniska lösningar och genom att erbjuda förstklassig kundservice har företaget snabbt lyckats etablera sig på den svenska marknaden och nå ut till ett stort antal kunder.

ViaConto mål är att erbjuda finansiella tjänster som är användarvänliga och uppfyller kundernas behov.Vi arbetar för att våra kunder ska kunna ansöka om kredit på ett snabbt och smidigt sätt. Vi ser det som vår skyldighet att förstå våra kunders behov och verka för ett öppet och positivt samarbete.Våra kunder är vårt största värde. Vi är glada för att kunderna uppskattar våra tjänster och gärna återkommer till oss. ViaConto lovar sina kunder att arbeta vidare för att kunna erbjuda flera nya och fördelaktiga tjänster samt utveckla kundservicen.

Alla nya kunder får låna upp till 6000kr helt utan ränta och avgifter om återbetalning sker inom 30 dagar

ViaConto lånevillkor

– Över 18 år
– Folkbokförd i Sverige med en fast adress
– Ej skyddad identitet
– Ej satt under förvaltarskap
– Sammanräknad deklarerad inkomst över 25 000 kr
– Ingen aktiv skuld hos Kronofogden eller misskötta betalningar hos andra kreditgivare
– Inneha eget privatkonto i svensk bank
– Inneha på Låntagaren registrerat mobiltelefonnummer

Läs mer och ansök om ViaConto – Flexibla lån här..

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.