KREDITIDAG

KreditIdag är verksamt på den svenska marknaden och erbjuder konsumentkrediter – så kallade mikrolån via internet. Vår affärsidé är att erbjuda säkra och billiga lån till privatpersoner. Målet är att hjälpa Dig som kund att fylla små och temporära pengahål eller till möjligheten att göra en bra affär i Din vardag, genom att erbjuda en enkel och säker tjänst. Våra kunder använder vår tjänst exempelvis för att hantera mindre oförutsedda utgifter.

KreditIdags lån är så kallade blancolån, därför ställs inte några krav om säkerhet eller borgen. Det görs en kreditprövning på låntagaren för att kontrollera att denne har förmåga att betala tillbaka. Läs mer under KreditIdags lånevillkor.

KreditIdag erbjuder flexibla lån mellan 1000 – 10000 kr med en återbetalningstid / kredittid på 14 dagar, 30 dagar eller 90 dagar . Dvs låna 1000 kr, låna 2000 kr, låna 3000 kr eller låna 10000kr. Detta gör att man kan låna det man behöver, den tid man behöver det.

Låna säkert, enkelt och billigt hos KreditIdag !

Villkor
Minst 24 år
Folkbokförd i Sverige
Ett mobilabonnemang registrerat i ditt namn
En taxerad inkomst på minst 80 000 kr per år

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.