Svensk Låneförmedling

Svensk Låneförmedling har samlat flera olika banker under samma tak. De är oberoende och tar fram bästa möjliga villkor för dig.

– En ansökan – flera låneerbjudanden att välja mellan
– Du slipper lägga tid på att hitta en lånelösning – vi gör det åt dig – kostnadsfritt!
– Din kreditvärdighet bevaras – trots att du får flera erbjudanden att välja mellan så registreras endast en kreditupplysning.

Svensk Låneförmedling är oberoende och helt fristående från långivare och förmedlar lån från flera av Sveriges ledande banker för att deras kunder ska få bättre lånevillkor.

De arbetar åt deras kunder som själva slipper lägga arbete på att söka efter olika alternativ och villkor. Utöver bekvämligheten så är det en annan tydlig fördel att låta de göra arbetet, de bevarar deras kunders kreditvärdighet. Genom en specialtjänst utvecklad av UC samordnas alla kreditupplysningar, så trots att Svensk Låneförmedling tar fram flera olika alternativ så registreras bara en kreditupplysning på dig som kund.

Hos Svensk Låneförmedling får du tala med en erfaren lånerådgivare. Lånekostnader är oftast den största utgiften för ett hushåll och påverkar dess vardagsekonomi. Därför tycker de att en personlig kontakt är av yttersta vikt för kunderna.

Svensk Låneförmedling ägs av dess medarbetare vilka har mångårig erfarenhet av att arbeta som låneförmedlare. Bolaget är baserat i Stockholm.

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.