Betala räkningar med kort

Idag lanserades två nya tjänster som gör det med möjligt att betala räkningar via kreditkort.

Billhop är ett svenskt företag som vill revolutionera sättet människor och företag betalar och hanterar sina räkningar.

Hos Billshop kan du betala dina räkningar exakt hur du vill utan att behöva använda internetbanken. Tjänsten riktar sig till privatpersoner och företag. Det enda som krävs är att du har ett svenskt personnummer och att din bokföringsadress är i Sverige. Du kan betala räkningar till alla svenska bank- och plusgironummer redan nästkommande bankdag.

Billhop är en registrerad betaltjänstleverantör som står under Finansinspektionens tillsyn enligt lag (2010:751) om betaltjänster.

Läs mer om Billshop på deras hemsida. Klicka här..

Betalo AB tillhandahåller en smart betaltjänst på nätet och i mobilen. Betalos affärsidé är att erbjuda dig som kund möjligheten att hantera dina räkningar på samma sätt som dina andra utgifter – betala dem med kort. Utnyttja kortets alla förmåner såsom poäng, pengar tillbaka, finansiell flexibilitet och andra fördelar. Äntligen kan du som kund få förmåner genom att betala räkningar.

Ett smart sätt att betala dina räkningar med Betalo. Deras tjänst finns både på nätet och i mobilen.

Läs mer om Betalo på deras hemsida. Klicka här..

VarningssymbolDet här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

5/5 - (1 vote)